H-8087. Alcsútdoboz
Szabadság út. 118.
GPS: N: 47° 25' 31.16'' E: 18° 36' 11.46''
Tel-Fax:/+36/ 22/294115
Mob:/+36/ 30/9666569
E-mail: nadorhaz@t-online.hu
Web: www.nadorhaz.com
Facebook: www.facebook.com/NadorHaz
Tulajdonos: Márkné Kurucz Mária
Nyitás:2006
 

Budapestről autópályán

z autópályáról a 39.km-nél kihajtunk Székesfehérvár-Bicske irányába. A következő kereszte- ződésnél válasszuk a Székesfehérvár- Tatabánya irányt. Kb.2600 m után a tábla szerint, Székesfehérvár felé balra lehajtunk. Az első település Felcsút, majd Alcsútdoboz következik. A falu központjába lévő kereszteződésnél, tovább haladunk, egyenesen, előre tekintve a templom előtt bal oldalon található a Nádor Ház.

Budapestről autópálya nélkül

z autópályáról a Biatorbágyi kijáratnál lehajtunk. Ezen a régi főúton Tatabánya felé haladunk, majd a 36. km-nél tábla szerint balra lehajtunk Székesfehérvár felé. Az első település Felcsút, majd Alcsútdoboz következik. A falu központjába lévő kereszteződésnél, tovább haladunk, egyenesen, előre tekintve a templom előtt bal oldalon található a Nádor Ház.

Bécs felől

z autópálya 39. km -nél lehajtunk Bicske- Székesfehérvár. Irányába. A következő kereszteződésnél jobbra kihajtunk Székesfehérvár- Tatabánya felé, majd kb. 2600 méter után Székesfehérvár felé balra lehajtunk. Az első település Felcsút, majd Alcsútdoboz következik. A falu központjába lévő kereszteződésnél nem kanyarodunk Székesfehérvár felé, hanem tovább haladunk egyenesen, előre tekintve a templom előtt bal oldalon található a Nádor Ház.

Tatabányáról

régi főúton közlekedve a Székesfehérvár táblánál jobbra lehajtunk Az első település Felcsút, majd Alcsútdoboz következik. A falu központjába lévő kereszteződésnél nem kanyarodunk Székesfehérvár felé, hanem tovább haladunk egyenesen, előre tekintve a templom előtt bal oldalon található a Nádor Ház.

.